Update: heropening Brasserie Zernike

Wij zijn waanzinnig blij om onze gasten vanaf dinsdag 2 juni aanstaande weer te mogen verwelkomen, met gepaste maatregelen weliswaar. Over de openstelling en de maatregelen die we hebben moeten treffen informeren wij u als volgt.

Onze openingstijden blijven van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur, wilt u ons bezoeken dan moet er gereserveerd worden. Er mogen maar 30 personen binnen zijn. Omdat we ons terras hebben moeten spreiden om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, is het eveneens aan te bevelen voor het terras te reserveren vanwege het beperkte aantal stoelen.

Voor de lunch hanteren wij twee tijdslots waarvoor u kunt reserveren. Van 11.45-12.30 uur of van 12.45-13.30 uur. Uw reservering ontvangen wij bij voorkeur per email op info@brasseriezernike.nl of telefonisch op +31 (0)50 577 36 18.

Voor de overige tijden dat we geopend zijn, bieden we o.a. besloten vergaderarrangementen aan. U kunt bij ons in besloten kring en met inachtneming van de benodigde afstand, heel goed met uw team samenkomen om te vergaderen. Er is een beamer met scherm beschikbaar alsmede een flipover. Wij stemmen op maat een koffie/thee-arrangement of andersoortig arrangement met u af.

Wij willen u te allen tijde gastvrij blijven ontvangen, dat blijven wij doen! Echter, door al deze maatregelen heeft u ook buiten de lunchtijden een reservering nodig. De spontane koffie- of borrelmomenten worden hier iets minder spontaan van, maar wij garanderen altijd een gastvrij welkom!

Catering, borrels, diners, bezorgservice etc. wij blijven het allemaal graag voor u verzorgen, nu alleen nog iets meer op maat dan wij al deden. Bel met +31 (0)50 577 36 18.

Graag tot gauw!

Met gastvrije groet,
Team Brasserie Zernike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *