Opening vanaf 7 juni 2021

Vanaf maandag 7 juni 2021 gaat het slot van onze deur en ontvangen wij jullie graag weer in onze gezellige brasserie voor een koffiemomentje, een lekkere lunch, diner, borrel óf voor een vergadering. Het kan bij ons allemaal!

Voorlopig zijn er nog een aantal voorwaarden waarmee wij en jullie rekening moeten houden, maar dat doen we graag. We zijn zo ontzettend blij dat we jullie weer in levende lijve mogen ontvangen, en dat blijven we graag in een veilige omgeving doen.

Deze voorwaarden zijn:

  • Reserveren is te allen tijde noodzakelijk! Bij voorkeur minimaal een dag van tevoren.
  • De basisregels tegen de verspreiding van Corona blijven gelden, zoals onder andere het in acht nemen van 1,5 meter afstand.
  • Maximaal 30 gasten zijn van harte welkom. Aan een tafel zitten maximaal 4 personen.
  • Bij binnenkomst en verplaatsen binnen de ruimte is een mondkapje verplicht.
  • Een gezondheidscheck en het afgeven van uw contactgegevens is verplicht.

Bel +31 (0)50 577 36 18 of mail  info@brasseriezernike.nl om een reservering te maken want wij zijn voorlopig in ieder geval tot aan de zomervakantie, uitsluitend voor reserveringen geopend. De spontane koffie-, lunch- of borrelmomenten worden hier iets minder spontaan van, maar wij garanderen een warm en veilig welkom!
Wilt u gebruik maken van onze bezorg- of afhaalservice? Hiervoor geldt voorlopig nog een minimale bestelling van 8 lunches.

Graag tot gauw bij Brasserie Zernike!

 

Opening terras

Wat een tof vooruitzicht, om jullie vanaf 28 april weer op ons gezellige terras te mogen verwelkomen!

Het terras van Brasserie Zernike is geopend als:

– het 16C° of warmer is;
– je een reservering hebt (minimaal een dag van tevoren telefonisch of per mail doorgegeven);
– je met minimaal 10 personen bent (max 2p aan een tafel en iedereen op 1,5 meter afstand).

Graag tot gauw!

 

Update: plaatsen van bestellingen

Uw bestelling voor lunches en maaltijden ontvangen wij graag minimaal een dag van tevoren per mail op info@brasseriezernike.nl. Van dinsdag t/m vrijdag bezorgen wij graag uw lunch (minimale bestelling vanaf 8 personen) en/of maaltijd.
Bezorgen op en binnen een straal van 5 km van de Zernike Campus is gratis. Daarbuiten rekenen wij € 4 bezorgkosten.
Op vrijdagen is bezorgen in Haren, Eelde/Paterswolde, Eelderwolde en Glimmen gratis.

Voor bestellingen in het weekend of op andere tijdstippen stemmen wij graag op maat met u af. Neem daarvoor contact op telefonisch 050 – 577 36 18 of per mail info@brasseriezernike.nl

 

Bereikbaarheid per 1 januari 2021

Omdat wij bij de start van het nieuwe jaar nog steeds onze deuren gesloten moeten houden, blijven wij kijken naar hoe we onze tijd zinvol, maar vooral ook leuk kunnen besteden.

Daarom hebben wij onze hulp aangeboden aan een somatiek long stay afdeling van een Groningse zorginstelling, om geheel belangeloos één dag in de week te gaan koken voor de bewoners van deze afdeling.
Om die reden zijn wij met ingang van heden tot nader bericht gesloten op de maandagen voor bezorg- en/of afhaalbestellingen.

Wij beginnen hiermee op maandag 4 januari en dinsdag 5 en woensdag 6 januari 2021 hebben wij nog lekker een paar vrije dagen. Vanaf donderdag 7 januari staan wij graag weer voor jullie klaar voor het bezorgen van een lekkere lunch, maaltijd of andere lekkernijen.

Bereikbaarheid voor en tijdens kerstvakantie

Brasserie Zernike blijft bereikbaar tijdens de kerstvakantie, weliswaar ietwat aangepast.
14 t/m 20 december 2020 geen afhaal of maaltijdbezorging, lunches op aanvraag.
21 t/m 30 december 2020 bereikbaar voor lunch- en maaltijdbezorging.
31 december 2020 t/m 6 januari 2021 gesloten.

Lunchbestelling vanaf 8 personen, gratis bezorgen op de Zernike Campus.
Voor alle bestellingen geldt, geef uw bestelling minimaal 1 dag van tevoren door.

Update: heropening Brasserie Zernike

Wij zijn waanzinnig blij om onze gasten vanaf dinsdag 2 juni aanstaande weer te mogen verwelkomen, met gepaste maatregelen weliswaar. Over de openstelling en de maatregelen die we hebben moeten treffen informeren wij u als volgt.

Onze openingstijden blijven van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur, wilt u ons bezoeken dan moet er gereserveerd worden. Er mogen maar 30 personen binnen zijn. Omdat we ons terras hebben moeten spreiden om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, is het eveneens aan te bevelen voor het terras te reserveren vanwege het beperkte aantal stoelen.

Voor de lunch hanteren wij twee tijdslots waarvoor u kunt reserveren. Van 11.45-12.30 uur of van 12.45-13.30 uur. Uw reservering ontvangen wij bij voorkeur per email op info@brasseriezernike.nl of telefonisch op +31 (0)50 577 36 18.

Voor de overige tijden dat we geopend zijn, bieden we o.a. besloten vergaderarrangementen aan. U kunt bij ons in besloten kring en met inachtneming van de benodigde afstand, heel goed met uw team samenkomen om te vergaderen. Er is een beamer met scherm beschikbaar alsmede een flipover. Wij stemmen op maat een koffie/thee-arrangement of andersoortig arrangement met u af.

Wij willen u te allen tijde gastvrij blijven ontvangen, dat blijven wij doen! Echter, door al deze maatregelen heeft u ook buiten de lunchtijden een reservering nodig. De spontane koffie- of borrelmomenten worden hier iets minder spontaan van, maar wij garanderen altijd een gastvrij welkom!

Catering, borrels, diners, bezorgservice etc. wij blijven het allemaal graag voor u verzorgen, nu alleen nog iets meer op maat dan wij al deden. Bel met +31 (0)50 577 36 18.

Graag tot gauw!

Met gastvrije groet,
Team Brasserie Zernike