Corona situatie en diensten Brasserie Zernike

Geachte gast,

Ook Brasserie Zernike heeft veel last van de ontstane situatie rondom het Corona virus en velen met ons. Het enige dat we kunnen doen is ons aan de adviezen en maatregelen van de overheid houden, afwachten en hopen dat dit alles snel voorbij is.

Ook wij volgen uiteraard die maatregelen van de overheid op. Maar we willen ook vooruit blijven kijken. Juist nu is het belangrijk elkaar te helpen.

Dus kom lekker eten en drinken bij ons, of bij al onze collega’s bij wie het op dit moment ook annuleringen regent.

Wanneer u niet fysiek langs wilt of kunt komen vanwege ziekteverschijnselen, maar wel lekker en gezond wilt blijven eten dan bezorgen wij uw broodjes of elk ander gerecht van de menukaart heel graag. Maar ook vergaderfaciliteiten bieden wij graag aan zowel bij u op locatie als bij ons in de Brasserie. Wij hebben de beschikking over een beamer incl. scherm, flipover etc. kortom diverse vergaderfaciliteiten zijn bij ons aanwezig.

Voor vragen over of reservering van deze diensten kunt u contact opnemen telefonisch 050-5773618 of per mail info@brasseriezernike.nl.

Ons team staat zoals altijd voor u klaar. Alle hygiënische voorzorgsmaatregelen worden hier streng in acht genomen. Iets dat we uiteraard altijd al doen alleen nu nog extra. Bovendien zullen er bij ons nooit meer dan 85 personen tegelijkertijd aanwezig zijn want dat is onze maximale capaciteit.

Tot nader bericht doen wij onze uiterste best om gewoon geopend te blijven en heten we u zoals altijd van harte welkom in onze Brasserie.

Namens het team van Brasserie Zernike,

 

met gastvrije groet,
Brigitte Hofstee
+31 (0) 50 577 36 18

+31 (0)6 44 03 61 00

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *