Opening vanaf 7 juni 2021

Vanaf maandag 7 juni 2021 gaat het slot van onze deur en ontvangen wij jullie graag weer in onze gezellige brasserie voor een koffiemomentje, een lekkere lunch, diner, borrel óf voor een vergadering. Het kan bij ons allemaal!

Voorlopig zijn er nog een aantal voorwaarden waarmee wij en jullie rekening moeten houden, maar dat doen we graag. We zijn zo ontzettend blij dat we jullie weer in levende lijve mogen ontvangen, en dat blijven we graag in een veilige omgeving doen.

Deze voorwaarden zijn:

  • Reserveren is te allen tijde noodzakelijk! Bij voorkeur minimaal een dag van tevoren.
  • De basisregels tegen de verspreiding van Corona blijven gelden, zoals onder andere het in acht nemen van 1,5 meter afstand.
  • Maximaal 30 gasten zijn van harte welkom. Aan een tafel zitten maximaal 4 personen.
  • Bij binnenkomst en verplaatsen binnen de ruimte is een mondkapje verplicht.
  • Een gezondheidscheck en het afgeven van uw contactgegevens is verplicht.

Bel +31 (0)50 577 36 18 of mail  info@brasseriezernike.nl om een reservering te maken want wij zijn voorlopig in ieder geval tot aan de zomervakantie, uitsluitend voor reserveringen geopend. De spontane koffie-, lunch- of borrelmomenten worden hier iets minder spontaan van, maar wij garanderen een warm en veilig welkom!
Wilt u gebruik maken van onze bezorg- of afhaalservice? Hiervoor geldt voorlopig nog een minimale bestelling van 8 lunches.

Graag tot gauw bij Brasserie Zernike!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *