Bezorgservice

LUNCHES & DAGVERSE MAALTIJDEN

Lunches
U kunt van maandag t/m vrijdag bij ons afhalen, of bestellen voor bezorging, van bijgaande bestellijst. In beide gevallen werkt het als volgt:

  • Het betreft een bestelling van minimaal acht lunches;
  • U belt (050 5773618) of mailt (info@brasseriezernike.nl) bij voorkeur een dag van te voren of op de dag van levering vóór 10.00 uur uw bestelling door;
  • U geeft uw voorkeur voor de afhaaltijd/bezorgtijd aan;
  • Uw bestelling staat op het afgesproken tijdstip klaar (wij organiseren en plannen het zodanig dat er op een afhaaltijdstip niet meer dan 5 personen tegelijk een bestelling op komen halen) of wordt op het afgesproken tijdstip bezorgd;
  • Wij bezorgen gratis op de Zernike Campus en in een straal van 5 km daaromheen.

Dagverse maaltijden

Hier vindt u een selectie van populaire gerechten uit onze buffetten die we leverden voor de Corona uitbraak. De gerechten worden koud geleverd en zijn gemakkelijk op te warmen, een werkwijze wordt bij de bestelling bijgevoegd. Klik hier voor het aanbod.
In verband met de dagverse bereiding van de gerechten, ontvangen wij uw bestelling bij voorkeur een dag van tevoren dan wel op de gewenste dag van levering uiterlijk 10.00 uur!
Bestellen kan per mail op info@brasseriezernike.nl of telefonisch 050 – 577 36 18.

Wij bezorgen gratis op de Zernike Campus en in de stad Groningen. Bezorgen buiten de stad Groningen is eveneens mogelijk tegen een gepaste af te stemmen vergoeding.

Salades, borrelplanken en andere specialiteiten 
Ons aanbod van huisgemaakte salades, gezellige borrelplanken en ook de specialiteiten van het seizoen vindt u hier.